Ervaringen van Stef

 

 

Stef

23 jaar, studeert Filosofie aan de Radboud Universiteit, lid geworden in 2011

Waarom ben je lid geworden bij Ovum?
Ik liep al een tijdje rond met het idee om ergens lid te worden, ik wist alleen nog niet goed waar. Toen ik Ovum bezocht tijdens de Open Intro en ik niet meer wist wat voor of achter was doordat ik een paar shotjes tequila teveel op had, ben ik door enkele Ovianen geïndoctrineerd om vooral hier lid te worden. Uiteraard ging ik akkoord en toen ik een paar dagen later werd teruggebeld of ik nog steeds lid wilde worden, heb ik daarover niet getwijfeld. Een van mijn beste keuzes ooit.

Ik heb vernomen dat je een negen gemiddeld staat en ook nog eens een Honoursprogramma volgt. Hoe combineer je dat met je lidmaatschap?
Haha, ik wil niet teveel eer krijgen, dus ik moet toegeven dat die negen lichtelijk overdreven is. Ik sta nu cum laude gemiddeld en ik hoop dat ik dat vol kan houden. Ik ben zeer breed geïnteresseerd, dus toen ik naast mijn studie Filosofie de kans kreeg om Honours te gaan doen, heb ik geen moment getwijfeld. Het combineren met
een lidmaatschap gaat mij eigenlijk zeer gemakkelijk af. Een week voor een tentamen afzonderen van de buitenwereld en dan keihard blokken, dat is voor mij bekend terrein. Soms denk ik weleens dat ik mijn zaken beter bij moet houden, maar aan de andere kant, ik haal goede cijfers en het bevalt me prima, dus never change a winning team!

Als je terugkijkt op de afgelopen 2 jaar welke dingen zul je dan nooit meer vergeten?
Dat zijn er vele. Bij Ovum maak je altijd iets memorabels mee, maar waar ik meteen aan moet denken is het volgende: In mijn eerste jaar heb ik met een paar jaarclubgenoten een oud-praeses ‘ontvoerd’, omdat hij een zeer waardevol attribuut van onze jaarclub gebrast had. Die kwestie is nog lang door blijven spelen, maar uiteindelijk is het een tijdje terug met een vrachtlading aan bitterballen opgelost.