Ervaringen van Teun

 

 

Teun

23 jaar, studeert Internationaal en Europees Recht aan de Radboud Universiteit, lid geworden in 2009

Waarom ben je lid geworden?
Toen ik in Nijmegen kwam studeren woonde ik nog bij mijn ouders en wist ik echt helemaal niet wat ik allemaal wilde tijdens mijn studententijd. Tijdens de intro van de universiteit werd me duidelijk dat ik in Nijmegen heel veel mogelijkheden had om er naast mijn studie een supermooie tijd van te maken. Bij Ovum bezocht ik toen een aantal feesten en al gauw kreeg ik een relatief
vertrouwde plek in een nieuwe stad.

Wat heb je opgestoken van je tijd bij Ovum?

In een commissie of in een bestuursfunctie heb je naast ontzettend veel leuke ervaringen vooral ook de kans om jezelf vaardigheden bij te brengen die je niet in de collegebanken leert. Groepen mensen aansturen, je eigen mening duidelijk onderbouwen of het laten draaien van een middelgroot bedrijf. Naast al deze dingen die ik heb geleerd, geeft het organiseren van leuke activiteiten een enorm voldaan gevoel en zorgt het voor onvergetelijke ervaringen.


Wil je nog iets kwijt tegen de lezer?
Als tip voor mensen die over het lidmaatschap zitten te twijfelen, zou ik vooral willen zeggen: probeer het gewoon! Je heb werkelijk niets te verliezen, integendeel: een onvergetelijke en complete studententijd staat je te wachten!