Activiteiten

De gezelligheid bij Ovum gaat uiteraard verder dan biertjes drinken aan de bar. Gedurende het jaar worden er tal van activiteiten georganiseerd door verschillende commissies. Zo is er elk jaar een skireis waar een groep Ovianen samen de ondergesneeuwde pistes onveilig maken en zich daarna opwarmen in de après ski

Van mensen die niet zo van de kou houden is er ook een zeilweekend in het hoge noorden. Een groep van ruim vijftig personen reist dan af naar Friesland om de waterwegen te bevaren. Ook dit is een van de vele hoogtepunten van het jaar voor veel leden.

Voor de mensen die wat minder atletisch zijn aangelegd is er elk jaar een citytrip. In dit weekend reis je af naar een leuke buitenlandse stad om cultuur op te snuiven. Voorafgaande jaren hebben we al mooie tijden beleeft in Londen, Parijs, Berlijn, Warschau en Krakow.

Door het jaar heen worden er door verschillende genootschappen en verticalen toernooien georganiseerd variërend van croquet tot volleybal. Als sport niet jouw ding is, geen probleem, supporters zijn ook hoog nodig!

Daarnaast worden er ook nog dagactiviteiten georganiseerd, zoals paintballen of oefenen voor de skireis in de skihal Bottrop!

En natuurlijk is er dan ook nog de verjaardag van de vereniging, ook wel dies genoemd. Dan is het tien dagen feest met de meest waanzinnige activiteiten, zoals een jaarlijks terugkomend gala. 

 

Afgelopen jaar was het een jubileumjaar, ons vijfde lustrum. Voor dit lustrum hebben wij heel het jaar door onwijs vette activiteiten georganiseerd. We hebben met heel de vereniging gedineerd in de St. Stevenskerk, is er een landelijk studenten festival georganiseerd, de eerste bierfietsrally van Nijmegen tot stand gebracht en hebben we het jaar met een prachtig gala afgesloten.